Rólunk

Pálinkás Fruzsina

Pszichológus

(Fruzsina jelenleg nem fogad új klienseket)

Mérhetetlen kíváncsiság tölt el, ahogy egy-egy életút kibontakozik előttem és kreatívan alakítható tovább számtalan irányba. A „kanyarok”, választások és döntések viszont nagy feszültséggel, szorongással járhatnak és ilyenkor elkél egy segítő partner. Itt jöhetünk mi, pszichológusok a képbe.  

Saját szakmai stílusomra szelíd érdeklődés, megtartó figyelem jellemző és igyekszem olyan bizalmas közeget kialakítani, amiben minden fél úgy érzi, megmutathatja önmagát.

Társaimhoz hasonlóan én is okleveles pszichológus, képzésben lévő pár-és családterapeuta vagyok. Szakmai vonalon sok utat végigjártam már és még hosszú az út előre. Kanyargós életutam elvitt számtalan helyre, külföldön és belföldön egyaránt. Fiatal felnőtt éveimben kortárs táncművészként bejártam Európa több nagyvárosát és New Yorkban is volt szerencsém eltölteni egy fél évet. Utazásaim rengeteg tapasztalattal és önismerettel gazdagítottak és úgy érzem mindenképp hozzáadnak ahhoz a hitelességhez, amellyel pszichológusként a fiatal felnőttek boldogulásának kihívásait szemlélem. Pszichológusi pályafutásomat gimnáziumi iskolapszichológusként kezdtem, majd Pedagógiai Szakszolgálatnál helyezkedtem el, ahol gyerekekkel egyéni és csoportos formában, valamint családokkal családterápiás keretek között dolgoztam. Jelenleg egy budapesti Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál vagyok pszichológus.

A Kilátásnál egyéni tanácsadás, valamint család- illetve párterápia keretében kollégáimmal fogadom Önöket. Várom azok jelentkezését, akik úgy érzik valamilyen fordulóponthoz érkeztek az életükben, de nem tudják, hogyan haladjanak tovább. Fiatal felnőttek esetében jellemző lehet a szülőktől való függetlenedés, az önálló élet kialakításának nehézsége, a felnőttkori baráti, szakmai és szerelmi kapcsolatok feszültségei, elakadásai.

Egyéni tanácsadást igény szerint angol nyelven is vállalok.

Gondolkodjunk együtt!

 

Végzettségeim:

  • ELTE PPK Pszichológia Mesterképzés – Okleveles pszichológus
  • PTE BTK Pszichológia Alapképzés – Viselkedéselemző diploma
  • Magyar Családterápiás Egyesület – Családterápiás Módszerspecifikus képzés
  • (folyamatban) Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület – Kognitív Viselkedésterápiás Konzultáns képzés
  • Pszichodinamikus Mozgás és Táncterápia – 300 órás csoportos önismereten való részvétel
  • Magyar Vöröskereszt belső tréningjei – Pszichoszociális segitségnyújtás, Szexuális és nemi alapú bántalmazás
  • London Contemporary Dance School – Kortárs táncművész diploma